Technological innovation in the offer of safety and healthy food
Elmentve itt :
Szerző: | Kostic-Nikolic Slavica |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
4 No. 1 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/13103 |
Hasonló tételek
-
Innovative food products, technologies in the systems of food production the questions of risks and safety /
Szerző: Savanya Péter, et al.
Megjelent: (2014) -
Appropriate technology as rural area's development condition
Szerző: Kostic-Nikolic Slavica, et al.
Megjelent: (2010) -
Innovation-the acceptance of novel food technologies by university students
Szerző: Hámori Judit
Megjelent: (2010) -
Food safety
Szerző: Krisch Judit -
Healthy food, living food
Szerző: Blaga Diana, et al.
Megjelent: (2011)