Testing the stability of grain yield and bread-making quality of wheat varieties in two different years
25 winter-type bread wheat genotypes were evaluated in two consecutive years (2010 and 2011) in the nursery of Cereal Research Non-Profit Company (CRNPC) to test the stability of grain yield and quality traits of CRNPC-bred varieties. In spite of the earlier trends the extremely wet 2010 year’s grai...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Cseuz László Ács Péterné Pauk János Fónad Péter Csősz Lászlóné Mesterházy Ákos Tóth Beáta Papp Mária Óvári Judit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2012
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
1 No. 1 |
Kulcsszavak: | Búza - minőség, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/30324 |
Hasonló tételek
-
Breeding of new wheat varieties with „Pannon" bread making quality in Szeged
Szerző: Matuz János, et al.
Megjelent: (2010) -
Influence of foliar fertilization on yield and grain quality of corn
Szerző: Jakab Péter, et al.
Megjelent: (2021) -
Influence of foliar fertilization on yield and grain quality of corn
Szerző: Jakab Péter, et al.
Megjelent: (2021) -
Impact of nutrient level and seed density on the yield of some winter wheat varieties
Szerző: Kristó István, et al.
Megjelent: (2019) -
Dynamics of drought resistance in winter bread wheat (Triticum aestivum l.) varieties at different stages of ontogenesis
Szerző: Rieznik A. M., et al.
Megjelent: (2021)