Influence of abiotic disorders on nutritional values of tomato (solanum lycopersicum
Susceptibility to abiotic disorders could play a key role in the utilization of landraces of tomato. These races have been abandoned due to non-compatibility to today’s intensive agriculture. As there is dissatisfaction on present varieties and hybrids in the context of flavor and nutritional value,...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csambalik László Divéky-Ertsey Anna Ladányi Márta Orbán Csaba |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2014
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
8 No. 1 |
Kulcsszavak: | Paradicsomtermesztés - abiotikus rendellenességek |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/41869 |
Hasonló tételek
-
Different concentrations of biostimulators impact colorimetric parameters of intensively managed tomato (Solanum lycopersicum L.) frutis [abstract] /
Szerző: Kondacs Márk, et al.
Megjelent: (2023) -
In Silico Analysis of cis-Regulatory Elements of Hexokinase Genes in Tomato (Solanum lycopersicum)
Szerző: Poór Péter, et al.
Megjelent: (2015) -
Comparative study of salt stress-induced physiological and molecular responses in tomato (Solanum lycopersicum L.)
Szerző: Kovács Judit
Megjelent: (2017) -
Role of ethylene in ER stress and the unfolded protein response in tomato (Solanum lycopersicum L.) plants
Szerző: Czékus Zalán, et al.
Megjelent: (2022) -
The local and systemic accumulation of ethylene determines the rapid defence responses induced by flg22 in tomato (Solanum lycopersicum L.)
Szerző: Czékus Zalán, et al.
Megjelent: (2023)