Effect of genotype and hens' starting body fat content on the changes in the body fat content of the hens and on the weight and composition of the eggs produced in the first egg laying period

The aim of this study was to examine the effect of genotype and hens’ starting body fat content on the changes in the body fat content of the hens and on the weight and composition of the eggs produced in the first egg laying period. The experiment was carried out with altogether 30 hens (15 TETRA S...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szentirmai Eszter
Milisits Gábor
Donkó Tamás
Sütő Zoltán
Orbán A.
Újvári József
Pőcze O.
Repa Imre
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2012
Sorozat:Review on agriculture and rural development 1 No. 1
Kulcsszavak:Genotípus, Genetika, Tojástermelés, Tyúk - testzsírtartalom
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/55224

Hasonló tételek