Antioxidant capacity and antibacterial activity of sea buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.)
Consumer behavior changed a lot in the last few years. The chemicals used in food production discourage consumers, but protection against spoilage and pathogenic microorganisms is crucial, because they are important from medical and economic perspectives. Among research topics related to novel, mini...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Angyal Viola Zsuzsanna Stefanovits-Bányai Éva Kovács Mónika |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (24.) (2018) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
24 |
Kulcsszavak: | Homoktövis, Növénykémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56337 |
Hasonló tételek
-
Development of bakery product with sea buckthorn pomace - Hippophae rhamnoides L.
Szerző: Kiss Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2019) -
Preliminary study of optimal extraction of biologically active compounds from sea buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.) pomace
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2017) -
Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Antibacterial effects of sour cherry and sea buckthorn
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2015)