Development of matzo made of wholemeal rye flour and its implementation in the industry

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Zakupszki Zita Boglárka
Véha Antal
P. Szabó Balázs
Testületi szerző: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2018
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Sütőipar - macesz készítésének technológiai fejlődése - teljes kiőrlésű rozsliszt - poszter
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/66802
LEADER 00976naa a2200217 i 4500
001 acta66802
005 20221108104709.0
008 200505s2018 hu o 1|| zxx d
020 |a 978-963-306-620-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Zakupszki Zita Boglárka 
245 1 0 |a Development of matzo made of wholemeal rye flour and its implementation in the industry  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Zakupszki Zita Boglárka 
260 |c 2018 
300 |a 84 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
695 |a Sütőipar - macesz készítésének technológiai fejlődése - teljes kiőrlésű rozsliszt - poszter 
700 0 1 |a Véha Antal  |e aut 
700 0 2 |a P. Szabó Balázs  |e aut 
710 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/66802/1/2018_icostee_084.pdf  |z Dokumentum-elérés