UHT treatment of liquid egg yolk
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ayari Emna Németh Csaba Tóth Adrienn Khabat Noori Pintér Richárd Friedrich László |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2018
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/72982 |
Hasonló tételek
-
Uht treatment of liquid egg yolk
Szerző: Ayari Emna, et al.
Megjelent: (2018) -
Effect of UHT treatment on liquid egg products
Szerző: Ayari Emna, et al.
Megjelent: (2018) -
Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg
Szerző: Tóth Adrienn, et al.
Megjelent: (2018) -
Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white
Szerző: Tóth Adrienn, et al.
Megjelent: (2018) -
Destruction of Salmonella enteritidis in liquid egg white as the function of treatment temperature and heating rate
Szerző: Németh Csaba, et al.
Megjelent: (2011)