Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate
Elmentve itt :
Szerzők: |
Khabat Noori Friedrich László Kiskó Gabriella Németh Csaba Dalmadi István |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Mikrobiológia - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/73017 |
Hasonló tételek
-
Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentrations of Allyl-isothiocyanate
Szerző: Hussein Khabat Noori, et al.
Megjelent: (2018) -
Instrumental analysis of sensory properties of chicken meat treated by combined thermal and nonthermal food preservation techniques
Szerző: Hussein Khabat Noori, et al.
Megjelent: (2018) -
Combination of active compounds of essential oil and HHP technology in chicken meat
Szerző: Hussein Khabat Noori, et al.
Megjelent: (2018) -
Comparative analysis of meat products made from various chicken meat raw material
Szerző: Kulcsár Tamás, et al.
Megjelent: (2024) -
Prins reactions of allyl alcohol and allyl acetate
Szerző: Talipov R. F.
Megjelent: (1990)