Influence of extraction techniques on the characteristics of Sambucus Nigra L. extracts
Elmentve itt :
Szerzők: |
Vujanović Milena Majkić Tatjana Beara Ivana Cvetanović Aleksandra Petronijević Mirjana Tomšik Alena Zenhin Gokhan Radosavljević Marija |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (26.) (2020) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2020
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
26 |
Kulcsszavak: | Növénykémia - előadáskivonat, Analitikai kémia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/74037 |
Hasonló tételek
-
Intensification of anthocyanin extraction from Sambucus nigra fruits using ultrasonic probe effect of factors, and comparison with conventional extraction approach /
Szerző: Krivošija Slađana, et al.
Megjelent: (2022) - Sambucus nigra lenticellájának keresztmetszete
-
A fekete bodza (Sambucus nigra L.) termesztése
Szerző: Kovács Barbara
Megjelent: (1999) -
Camelia japonica levelének síkmetsz., Sambucus nigra levélkeresztme.
Megjelent: (1947) - Sambucus nigra.- bél keresztmetszet. (A fekete bodza bélsejtjei)