Optimization of time-temperature combination during drying to retain the pungency characteristics of Zingiber officinale Roscoe (Variety Siddha) cultivated in Sri Lanka /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Dehideniya K. M. S. A. K.
Liyanage A. L. C. J.
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering, University of Szeged Szeged 2022
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Aszalás - előadáskivonat, Tartósítás - élelmiszer - előadáskivonat, Gyömbér - előadáskivonat, Gyógynövények - elődáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75250
LEADER 01285naa a2200229 i 4500
001 acta75250
005 20221108104636.0
008 220422s2022 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-853-3 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Dehideniya K. M. S. A. K. 
245 1 0 |a Optimization of time-temperature combination during drying to retain the pungency characteristics of Zingiber officinale Roscoe (Variety   |h [elektronikus dokumentum] :  |b Siddha) cultivated in Sri Lanka /  |c  Dehideniya K. M. S. A. K. 
260 |a Faculty of Engineering, University of Szeged  |b Szeged  |c 2022 
300 |a 80 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Aszalás - előadáskivonat, Tartósítás - élelmiszer - előadáskivonat, Gyömbér - előadáskivonat, Gyógynövények - elődáskivonat 
700 0 1 |a Liyanage A. L. C. J.  |e aut 
710 |a International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/75250/1/2022_icostee_080.pdf  |z Dokumentum-elérés