Polyphenols extra virgin olive oil improves mineral profile disorders and hematological parameters in acrylamide intoxicated rats
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ghorbeli Imen Gharsallah Houda Grati Kammoun Naziha Zeghal Najiba |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Polifenolok - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75282 |
Hasonló tételek
-
The acrylamide content of our foods
Szerző: Szigeti Tamás János
Megjelent: (2018) -
Comparative analysis of polyphenol extraction from olive pomace a study on microwave-assisted and traditional methods : [abstract] /
Szerző: Marđokić Ana, et al.
Megjelent: (2024) -
Acrylamide content of commercially available capsule coffees
Szerző: Schmidt Noémi
Megjelent: (2021) -
The Virgin Queen
Szerző: Borbély Lászlóné
Megjelent: (1994) -
DNA barcoding analysis of microbial community in Olive Orchards Olea europaea L. Bacterial and fungal diversity in Tunisia /
Szerző: Gharsallah Houda, et al.
Megjelent: (2022)