Utilization of soy hull for production of pectic fiber
Soy hull, a by-product of soybean processing, was investigated as a source of pectic fiber. Pectic fiber was obtained with yield of 5.72 g/100 gDW. Soy hull pectic fiber demonstrated good solubility (83.49%) and high molecular weight with Mw of dominant fraction 3192.6 kDa. These favorable character...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Milošević Maja Perović Milica Knežević Jugović Zorica Antov Mirjana |
---|---|
Testületi szerző: | 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
28 |
Kulcsszavak: | Biokémia, Biotechnológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/78526 |
Hasonló tételek
-
Xylanase and cellulase assisted acid extraction of pectic fiber from butternut squash [abstract] /
Szerző: Milošević Maja, et al.
Megjelent: (2023) -
Potential of enzymatic extraction of soy protein as green alternative to alkaline extraction [abstract] /
Szerző: Perović Milica, et al.
Megjelent: (2023) -
Recovery and functional properties of rubisco protein from conventional and enzymatic extractions
Szerző: Perović Milica, et al.
Megjelent: (2022) -
Characteristics and properties of pectin fiber from butternut squash (Cucurbita moschata) obtained by green protocol
Szerző: Milošević Maja, et al.
Megjelent: (2022) -
Functional and biological properties of isolated chickpea (Cicer arietinum L.) seed protein
Szerző: Perović Milica, et al.
Megjelent: (2022)