Ambrus Árpád, Hamilton Denis, Csapó János, Albert Csilla, & Csapóné Kiss Zsuzsanna. (2017). A növényvédőszer-maradékok értékelése élelmiszerbiztonsági szempontból = Food safety assessment of pesticide residues ; Élelmiszer-hamisítása és kimutatása = Food adulteration: [könyvajánló]. Budapest.
Chicago Style (17th ed.) CitationAmbrus Árpád, Hamilton Denis, Csapó János, Albert Csilla, and Csapóné Kiss Zsuzsanna. A Növényvédőszer-maradékok értékelése élelmiszerbiztonsági Szempontból = Food Safety Assessment of Pesticide Residues ; Élelmiszer-hamisítása és Kimutatása = Food Adulteration: [könyvajánló]. WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft: Budapest, 2017.
MLA idézésAmbrus Árpád, et al. A Növényvédőszer-maradékok értékelése élelmiszerbiztonsági Szempontból = Food Safety Assessment of Pesticide Residues ; Élelmiszer-hamisítása és Kimutatása = Food Adulteration: [könyvajánló]. Budapest, 2017.