Érzékszervi kedveltség predikciója mesterséges neurális hálózatokkal, fagyasztott csemegekukorica-fajták példáján bemutatva

A nemzeti és nemzetközi fajtajegyzékben található csemegekukorica (Zea mays var. saccharata L.) hibridek fajtákra lebontott érzékszervi profiljellemzőiről, fogyasztói preferenciáiról a rendelkezésünkre álló irodalmi forrásokban ismereteink szerint csak néhány publikáció született. Kutatásunkban a me...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sipos László
Losó Viktor
Nyitrai Ákos
Kókai Zoltán
Gere Attila
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2017
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 63 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79182

Hasonló tételek