Érzékszervi kedveltség predikciója mesterséges neurális hálózatokkal, fagyasztott csemegekukorica-fajták példáján bemutatva
A nemzeti és nemzetközi fajtajegyzékben található csemegekukorica (Zea mays var. saccharata L.) hibridek fajtákra lebontott érzékszervi profiljellemzőiről, fogyasztói preferenciáiról a rendelkezésünkre álló irodalmi forrásokban ismereteink szerint csak néhány publikáció született. Kutatásunkban a me...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sipos László Losó Viktor Nyitrai Ákos Kókai Zoltán Gere Attila |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2017
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
63 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79182 |
Hasonló tételek
-
Csemegekukorica fajták komplex értékelése = Overall evaluation of sweet corn varieties
Szerző: Gere Attila, et al.
Megjelent: (2013) -
Mesterséges neurális hálózatok élelmiszertudományi alkalmazásai és nemzetközi trendjei
Szerző: Nyitrai Ákos, et al.
Megjelent: (2018) -
Japán írásjelek felismerése neurális hálózatokkal
Szerző: Vass Róbert
Megjelent: (2020) -
Érzékszervi bírálók egyetértésének nyomon követése
Szerző: Sipos László, et al.
Megjelent: (2016) -
Ügyfélszolgálati beszélgetések nyelvmodellezése rekurrens neurális hálózatokkal
Szerző: Tarján Balázs, et al.
Megjelent: (2019)