Investigation of the strontium content of foods and the biological role of strontium
From a physiological point of view, strontium is a microelement, having a common transport system with calcium. In plants and soils, there is usually a difference of two orders of magnitude between the concentrations of calcium and strontium. However, in the case of humans and animals, the differenc...
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó S. András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2017
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
63 No. 4 |
Kulcsszavak: | Csontritkulás, Stroncium, Analitikai kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79187 |
Hasonló tételek
-
Mineral content of foodstuffs - palladium in food
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2019) -
The acrylamide content of our foods
Szerző: Szigeti Tamás János
Megjelent: (2018) -
Strontium titanate photocatalysts preparation, characterization and photocatalytic activity /
Szerző: Márta Viktória, et al.
Megjelent: (2021) -
Táplálkozásgenomika és élelmiszervizsgálat = Nutrigenomics and food investigation
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2012) -
Teaching chemistry, biology and physics with the help of food analytical experiments
Szerző: Bozi János, et al.
Megjelent: (2016)