|
|
|
|
LEADER |
01057nab a2200241 i 4500 |
001 |
acta79750 |
005 |
20230826085431.0 |
008 |
230721s2006 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Majoros Emese Luca
|
245 |
1 |
0 |
|a Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Majoros Emese Luca
|
260 |
|
|
|a Q & M Kft.
|b Budapest
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 77-84
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 52 No. 2
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Táplálkozástudomány
|
700 |
0 |
1 |
|a Csóka Mariann
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Korány Kornél
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79750/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_02_077-084.pdf
|z Dokumentum-elérés
|