Az élelmiszerek minőségalakulása 1995-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Ducsay Tamás
Németh Lajos
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1996
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 42 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - 1995
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79881
LEADER 00996nab a2200229 i 4500
001 acta79881
005 20230826101746.0
008 230725s1996 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Ducsay Tamás 
245 1 3 |a Az élelmiszerek minőségalakulása 1995-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Ducsay Tamás 
260 |c 1996 
300 |a 7-36 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 42 No. 1 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszerbiztonság, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - 1995 
700 0 1 |a Németh Lajos  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79881/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_01_007-036.pdf  |z Dokumentum-elérés