|
|
|
|
LEADER |
00996nab a2200229 i 4500 |
001 |
acta79881 |
005 |
20230826101746.0 |
008 |
230725s1996 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Ducsay Tamás
|
245 |
1 |
3 |
|a Az élelmiszerek minőségalakulása 1995-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Ducsay Tamás
|
260 |
|
|
|c 1996
|
300 |
|
|
|a 7-36
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 42 No. 1
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerbiztonság, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - 1995
|
700 |
0 |
1 |
|a Németh Lajos
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/79881/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_01_007-036.pdf
|z Dokumentum-elérés
|