Derivatographic detection of pig's fat in other animal fats
Egyszerű és gyors módszert írnak le a sertészsír kimutatására más állati zsírokban vagy hidrogénezett növényi olajokhoz keverten. Az eljárásnál nincs szükség előzetes elválasztásra, és alkalmasnak bizonyult a sertészsír jelenlétének kimutatására egyes importált húskonzervekben. Eine einfache und ras...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Khattab F. I. Haroun I. A. El-Kheir A. Abou |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80652 |
Hasonló tételek
-
Influence of additives on rheological and textural properties of cellulose based fat mimetic
Szerző: Nikolić Ivana, et al.
Megjelent: (2021) -
Oleogel containing beeswax and monoglycerides as a potential substitute for confectionery palm fats [abstract] /
Szerző: Homolya Szabolcs, et al.
Megjelent: (2024) -
Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples
Szerző: Jevcsák Szintia, et al.
Megjelent: (2018) -
Tejzsír hatása margarinkeverékek fizikai tulajdonságaira = Effect of milk fat on the physical properties of margarine mixtures
Szerző: Izsó Tekla, et al.
Megjelent: (2015) -
Potentiometric titration of reducing carbohydrates IV. application of sulphide-selective electrode in sugar analysis /
Szerző: El-Kheir A. Abou, et al.
Megjelent: (1974)