Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szabó András
Bogáncs János
Gundorin A. Nyikolaj
Kovács Zoltán
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1977
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 23 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80743
LEADER 01005nab a2200241 i 4500
001 acta80743
005 20230829081512.0
008 230829s1977 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szabó András 
245 1 0 |a Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szabó András 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1977 
300 |a 224-229 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 23 No. 5-6 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
700 0 1 |a Bogáncs János  |e aut 
700 0 1 |a Gundorin A. Nyikolaj  |e aut 
700 0 1 |a Kovács Zoltán  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80743/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_224-229.pdf  |z Dokumentum-elérés