Kemény Gábor, Pokorny Tibor, Cserna Gézáné, & Kasziba Károlyné. (1982). Pörkölt kávé nedvesség- és olajtartalmának közeli infravörös reflexiós (NIR) spektroszkópia meghatározása INFRAPID 31 készülékkel. Budapest.
Chicago Style (17th ed.) CitationKemény Gábor, Pokorny Tibor, Cserna Gézáné, and Kasziba Károlyné. Pörkölt Kávé Nedvesség- és Olajtartalmának Közeli Infravörös Reflexiós (NIR) Spektroszkópia Meghatározása INFRAPID 31 Készülékkel. Lapkiadó Vállalat: Budapest, 1982.
MLA idézésKemény Gábor, et al. Pörkölt Kávé Nedvesség- és Olajtartalmának Közeli Infravörös Reflexiós (NIR) Spektroszkópia Meghatározása INFRAPID 31 Készülékkel. Budapest, 1982.
Figyelem: ezek az hivatkozások nem 100%-ban pontosak..