Az élelmiszerek minőségellenőrzésének fejlődése Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében
Elmentve itt :
Szerző: | Vajda Ödön |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81088 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek minősége 1967-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján a hatósági minőségellenőrzés új szempontjai /
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1968) -
Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében
Szerző: Kajdacsi Ferenc
Megjelent: (1955) -
Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében II. rész /
Szerző: Marikovszky Zoltán
Megjelent: (1955) -
Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében IV. rész /
Szerző: Moldvai Rezső
Megjelent: (1959) -
Az élelmiszerek és élvezeti cikkek minősége 1961-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1962)