A mintavétel célszerű megválasztása élelmiszerek kereskedelmi minőségi átvételénél

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Ravasz László
M. Gyenge Anna
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1967
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszervizsgálat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81223
LEADER 00989nab a2200217 i 4500
001 acta81223
005 20230912112126.0
008 230912s1967 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Ravasz László 
245 1 2 |a A mintavétel célszerű megválasztása élelmiszerek kereskedelmi minőségi átvételénél  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Ravasz László 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1967 
300 |a 230-238 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszervizsgálat 
700 0 2 |a M. Gyenge Anna  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81223/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_04_230-238.pdf  |z Dokumentum-elérés