A tej és tejtermékek mikrobiológiai minőségének néhány problémája
Die Verfasserin bespricht - mit der mikrobiologischen Qualität von Milch, Milchprodukten und Speiseeis verbundene — Probleme aus lebensmittelhygienischen Standpunkte. Sie teilt auf mikrobiologische Reinheit dieser Produkte sich beziehende ungarische Angaben mit und vergleicht dieselben mit der empfo...
Elmentve itt :
Szerző: | Jánossy Gyuláné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1971
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81394 |
Hasonló tételek
-
Izoszörp mikrobiológiai minőségének alakulása
Szerző: Büki Istvánné, et al.
Megjelent: (1985) -
A cukor mikrobiológiai minőségének alakulása
Szerző: Kerekes László
Megjelent: (1984) -
Tej és egyes tejtermékek lúgos foszfatáz próbájának változatai
Szerző: Wagner Attila, et al.
Megjelent: (1976) -
A tej és tejtermékek minőségének alakulása a Budapesti Hús- és Tejvizsgáló Felügyelőség 1972. évi ellenőrző vizsgálatai alapján
Szerző: Berezvai Ferenc, et al.
Megjelent: (1973) -
Hagymaszárítmányok mikrobiológiai minőségének értékelése matematikai statisztikai módszerekkel
Szerző: Pesti Katalin, et al.
Megjelent: (1974)