"Házi" készítésű száraztészta minősítési problémái

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Pauli Péterné
Horváth György
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1971
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81416
LEADER 00936nab a2200217 i 4500
001 acta81416
005 20230918104911.0
008 230918s1971 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Pauli Péterné 
245 1 0 |a "Házi" készítésű száraztészta minősítési problémái  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Pauli Péterné 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1971 
300 |a 217-221 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek 
700 0 1 |a Horváth György  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81416/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1971_04_217-221.pdf  |z Dokumentum-elérés