Tejipari termékek minősége a hatósági élelmiszervizsgáló intézetek vizsgálati adatai alapján, profilintézeti összefoglalásban
Elmentve itt :
Szerző: | Kacskovics Miklós |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1971
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság, Tejipar, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81429 |
Hasonló tételek
-
A profilintézeti tevékenységről
Szerző: Horváth György, et al.
Megjelent: (1976) -
Gabonaipari termékek minősége a hatósági élelmiszerellenőrző és vegyvizsgáló intézetek vizsgálatai alapján, 1972. évben
Szerző: Árvai Sándor
Megjelent: (1973) -
Élelmiszerek minősége 1967-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján a hatósági minőségellenőrzés új szempontjai /
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1968) -
A baromfiipari termékek 1972. évi minőségalakulásának értékelése a hatósági élelmiszerellenőrző és vegyvizsgáló intézetek vizsgálatai alapján
Szerző: Hídvégi Imréné, et al.
Megjelent: (1973) -
Tejipari termékek cukorösszetételének vizsgálata enzimes analitikai módszerekkel
Szerző: Polacsekné Rácz Mária, et al.
Megjelent: (1984)