A bolthálózatból származó trappista-sajt minták kémiai vizsgálata
Die Verfasser untersuchten einige chemische Kennzeichen von aus dem Budapester Handelsnetz mit zufallsweiser Probenahme entnommenen, im Ganzen 58 Trappistenkäse-Proben in verschiedenen Perioden der Jahre 1968-69. Ihre wichtigeren Festellungen waren die Folgenden: 1. Die Trockensubstanz von 72% der K...
Elmentve itt :
Szerzők: |
El-Nockrashy Soheir Gajzágó Ildikó Vámosné Vigyázó Lilly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1972
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81471 |
Hasonló tételek
-
Adatok a trappista-sajt kémiai összetételének változásához az érés folyamán I. a nedvességtartalom, az összes és az oldható fehérjetartalom, valamint a szabad aminosavak vizsgálata /
Szerző: El-Nockrashy Soheir, et al.
Megjelent: (1973) -
Adatok a trappista-sajt kémiai összetételének változásához az érés folyamán II. a zsír-, az összes és illő savtartalom, a pH és a cukorbomlás vizsgálata /
Szerző: El-Nockrashy Soheir, et al.
Megjelent: (1973) -
Gyümölcs-félék enzimes barnulásának mérése Spekol spektrokoloriméterrel
Szerző: Gajzágó Ildikó, et al.
Megjelent: (1975) -
Polifenoloxidáz-inhibitorok hatása az alma enzimes barnulására
Szerző: Gajzágó Ildikó, et al.
Megjelent: (1981) -
Kémiai és mikrobiológiai vizsgálati adatok az egyiptomi Asszuán-i tóból származó halak tárolása alkalmával
Szerző: Goma Mahfooz, et al.
Megjelent: (1974)