Mézek színének meghatározása
Elmentve itt :
Szerző: | Kottász József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81779 |
Hasonló tételek
-
Magyar mézek inhiqin vizsgálata
Szerző: Sipos Endre, et al.
Megjelent: (1960) -
Virágporok és mézek aminosav-összetételének vizsgálata
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2019) -
HPLC módszer alkalmazása mézek cukorösszetételének vizsgálatára
Szerző: Földháziné Ráth Gertrúd
Megjelent: (1995) -
Magyar mézek diasztáz és invertáz tartalmának vizsgálata
Szerző: Sipos Endre, et al.
Megjelent: (1961) -
Mézek és virágporok beltartalmi összetételének és színjellemzőinek vizsgálata
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2022)