Az élelmiszerek és élvezeti cikkek minősége 1961-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vajda Ödön
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1962
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 8 No. 3-4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - Budapest - 1961
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81984
LEADER 00938nab a2200205 i 4500
001 acta81984
005 20231003154132.0
008 231003s1962 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Vajda Ödön 
245 1 3 |a Az élelmiszerek és élvezeti cikkek minősége 1961-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Vajda Ödön 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1962 
300 |a 121-125 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 8 No. 3-4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - Budapest - 1961 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81984/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_03-04_121-125.pdf  |z Dokumentum-elérés