Alma- és körtelé gátló hatása Staphylococcus aureusra

Verfasserin stellte vermittels der Agardiffusionsmethode fest, dass Apfelund Birnenreibsei, sowie aus denselben gepresster Saft auf Staph, aureus SG 511 eine erhebliche Hemmwirkung ausübt, auf Teststämme anderer Mikroorganismen (B. subtilis, B. cereus, Sacch. cerevisiae Aspergillus uger) jedoch ohne...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gál Ilona Emma
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1963
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 9 No. 11-12
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82079

Hasonló tételek