Let's save our native chicken breeds with the capon as a curious product! [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Benk Ákos Benk Katica Erzsébet Pinnyey Szilárd |
---|---|
Testületi szerző: | 20th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Hódmezővásárhely
2023
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
20 |
Kulcsszavak: | Fajok megőrzése - természetvédelem - előadáskivonat, Génmegőrzés - állatvilág - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84152 |
Hasonló tételek
-
Caponizing native Hungarian speckled chickens
Szerző: Benk Ákos, et al.
Megjelent: (2018) -
The culinary significance of indigenous Hungarian chicken capons [abstract] /
Szerző: Benk Ákos, et al.
Megjelent: (2019) -
Finding new marketing ways - caponizing Hungarian native chicken [abstract] /
Szerző: Benk Ákos, et al.
Megjelent: (2017) -
Caponizing as an old-new possibility in indigenous chicken products
Szerző: Benk Ákos, et al.
Megjelent: (2017) -
The evaluation of egg production of Hungarian Speckled hen
Szerző: Benk Ákos
Megjelent: (2008)