Chemical and microbiological characteristic of silomaize ensiled with some lactic acid bacteria strains [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Péter Szűcs Judit
Süli Ágnes
Süli Zakar Tímea
Berecz Elizabet
Pék Máté
Testületi szerző: 15th Wellmann International Scientific Conference
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2017
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference 15
Kulcsszavak:Mikrobiológia - előadáskivonat, Kémia - előadáskivonat, Kukorica - előadáskivonat, Agrokémia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/84326
LEADER 01245naa a2200277 i 4500
001 acta84326
005 20240326111156.0
008 240326s2017 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-530-3 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 2 |a Péter Szűcs Judit 
245 1 0 |a Chemical and microbiological characteristic of silomaize ensiled with some lactic acid bacteria strains   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Péter Szűcs Judit 
260 |a University of Szeged Faculty of Agriculture  |b Hódmezővásárhely  |c 2017 
300 |a 70 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference  |v 15 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Kémiai tudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
695 |a Mikrobiológia - előadáskivonat, Kémia - előadáskivonat, Kukorica - előadáskivonat, Agrokémia - előadáskivonat 
700 0 1 |a Süli Ágnes  |e aut 
700 0 2 |a Süli Zakar Tímea  |e aut 
700 0 2 |a Berecz Elizabet  |e aut 
700 0 2 |a Pék Máté  |e aut 
711 |a 15th Wellmann International Scientific Conference  |c Hódmezővásárhely  |d 2017. május 3. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84326/1/wellmann_abstracts_2017_070.pdf  |z Dokumentum-elérés