Chemical and microbiological characteristic of silomaize ensiled with some lactic acid bacteria strains [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Péter Szűcs Judit Süli Ágnes Süli Zakar Tímea Berecz Elizabet Pék Máté |
---|---|
Testületi szerző: | 15th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2017
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
15 |
Kulcsszavak: | Mikrobiológia - előadáskivonat, Kémia - előadáskivonat, Kukorica - előadáskivonat, Agrokémia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84326 |
Hasonló tételek
-
Chemical and microbiological characteristic of silomaize ensiled with some lactic acid bacteria strains
Szerző: Szűcs Judit Péter, et al.
Megjelent: (2017) -
Application of some lactic acid bacteria strains to improve fermentation and aerobic stability of maize silage
Szerző: Péter Szűcs Judit, et al.
Megjelent: (2018) -
Diversity of lactic acid bacteria in raw milk in Kosovo determined by 16S ribosomal DNA analysis
Szerző: Arifi Diellez, et al.
Megjelent: (2022) -
Biological preservatives in silomaize ensilage
Szerző: Szűcsné Péter Judit, et al.
Megjelent: (2008) -
Development of a reduced fat and lactose-free dairy spread containing viable lactic acid bacteria - part 1 technology of manufacture /
Szerző: Kátay Gábor, et al.
Megjelent: (2019)