Comparative analysis of polyphenol extraction from olive pomace a study on microwave-assisted and traditional methods : [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Marđokić Ana
Vatai Gyula
Bánvölgyi Szilvia
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering University of Szeged Szeged 2024
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Polifenolok - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat, Extrakció - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/85062
LEADER 01223naa a2200241 i 4500
001 acta85062
005 20240617085110.0
008 240617s2024 hu o 100 eng d
020 |a 978-963-306-986-8 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Marđokić Ana 
245 1 0 |a Comparative analysis of polyphenol extraction from olive pomace  |h [elektronikus dokumentum] :  |b a study on microwave-assisted and traditional methods : [abstract] /  |c  Marđokić Ana 
260 |a Faculty of Engineering University of Szeged  |b Szeged  |c 2024 
300 |a 73 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Polifenolok - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat, Extrakció - előadáskivonat 
700 0 1 |a Vatai Gyula  |e aut 
700 0 1 |a Bánvölgyi Szilvia  |e aut 
711 |a International conference on science, technology, engineering and economy  |c Szeged  |d 2024. május 31. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/85062/1/2024_icostee_073.pdf  |z Dokumentum-elérés