Examination of the composition and dielectric properties of wines from the Csongrád wine region
In Hungary, viticulture and winemaking have a very long tradition and culture. Nowadays, more and more consumers are paying attention to the nutritional properties of the food they consume, in addition to their enjoyment value. Wines can have an outstanding antioxidant content. The amount of antioxi...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Juhász Blanka Jákói Zoltán Péter Lemmer Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Engineering
Szeged
2023
|
Sorozat: | Analecta technica Szegedinensia
17 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - bor, Élelmiszerminőség, Borászati technológia, Analitikai kémia, Dielektromos méréstechnika |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/analecta.2023.3.33-40 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/87019 |
Hasonló tételek
-
Analysis and fermentation monitoring of wines from Csongrád wine region [abstract] /
Szerző: Juhász Blanka, et al.
Megjelent: (2024) -
Examination of the CComposition and Dielectricproperties if Wines from the Csongrád Wine Region
Szerző: Blanka Juhász, et al.
Megjelent: (2023) -
Examination of skin-fermented natural wines
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2022) -
The stabilization of wine to tartars
Szerző: Puškaš Vladimir S., et al.
Megjelent: (2022) -
Wine districts, wine regions, vineyards the construction and representation of borders in the Hungarian wine culture /
Szerző: Mód László, et al.
Megjelent: (2012)