Food safety-based evaluation of 3D printed objects
The 3D printing technology involves a digital manufacturing machine that produces three-dimensional objects according to designs created by the user via 3D modelling or computer-aided design/manufacturing (CAD/CAM) software. This work analyzes the processing timeline of the filament (material for 3D...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kailo Geremew Geidare Gáspár Igor Abdisa Kenbon Beyene Pajčin Ivana Vlajkov Vanja Jokić Aleksandar Cvetković Dragoljub Grahovac Jovana Kőris András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Engineering
Szeged
2023
|
Sorozat: | Analecta technica Szegedinensia
17 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, 3D nyomtatás, Anyagtudomány, Innováció - élelmiszeripari, Csomagolás - élelmiszeripar, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/analecta.2023.4.1-9 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/87021 |
Hasonló tételek
Műanyag kompozitok mechanikai jellemzőinek vizsgálata
Szerző: Molnár Tamás, et al.
Megjelent: (2019)
Szerző: Molnár Tamás, et al.
Megjelent: (2019)
Hasonló tételek
-
Mechanical characteristics analysis of 3D printing materials used for integration into filter modules [abstract] /
Szerző: Tóth Kevin, et al.
Megjelent: (2024) -
Az "átlátszó" innováció - avagy az üveg energiaalkalmassága
Szerző: Nagy Valéria, et al.
Megjelent: (2022) -
Removal of ammonium from milking parlour wastewater using pomegranate peel
Szerző: Bellahsen Naoufal, et al.
Megjelent: (2019) -
Műszaki anyagismeret
Szerző: Mészáros György, et al. -
Műanyag kompozitok mechanikai jellemzőinek vizsgálata
Szerző: Molnár Tamás, et al.
Megjelent: (2019)