A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | Bíró Ákos |
---|---|
További közreműködők: | Kocsisné Gráff Myrtill (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1997
|
Kulcsszavak: | Tejfeldolgozás Sajtgyártás Gouda-sajt |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100119 |
Hasonló tételek
-
Hideglevegős, szellőztetéses lucernaszéna-készítés során fellépő táplálóanyagveszteségek elemzése, és táplálóanyagok kihasználhatóságának vizsgálata
Szerző: Varga Piroska
Megjelent: (1977) -
A vöröshagyma posztemergens gyomirtása
Szerző: Bíró Sámuel
Megjelent: (1996) -
Az olajtök kultúrában posztemergensen alkalmazott herbicid kezelés időzítésének hatása a készítmény hatékonyságára
Szerző: Biró Judit
Megjelent: (2022) -
Az alanyhatás vizsgálata az étkezési paprika (Capsicum annuum L.) hajtásban
Szerző: Dobos Andrea Sára
Megjelent: (2011) -
Növénytermesztési és állattenyésztési melléktermékek hasznosítása, energianyerés céljából
Szerző: Bedő József
Megjelent: (2002)