A magyar és a tágabb értelemben vett európai gasztronómia kultúra összefonódása.
Elmentve itt :
Szerző: | Zombory Dávid |
---|---|
További közreműködők: | T. Molnár Gizella (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2007
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/106840 |
Hasonló tételek
-
Vallásos gasztronómia. India
Szerző: Nemes Olívia
Megjelent: (2005) -
A gasztronómia alakulása hazánkban
Szerző: Hődör Gábor
Megjelent: (2007) -
A honfoglalás kori gasztronómia
Szerző: Pintér Anikó
Megjelent: (2005) -
A római kori gasztronómia
Szerző: Rácz Ágnes
Megjelent: (2008) -
Zsidó vallás és gasztronómia
Szerző: Orosházi László
Megjelent: (2008)