Cink felhasználása sütőipari termékben
Elmentve itt :
Szerző: | Major Ildikó |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108556 |
Hasonló tételek
Rizsfehérje hatása sütőipari termék tésztájának szerkezetére
Szerző: Pap Alexandra
Megjelent: (2021)
Szerző: Pap Alexandra
Megjelent: (2021)
Hasonló tételek
-
Zsírcsökkentés lehetősége sütőipari termékben
Szerző: Kosztolányi Georgina
Megjelent: (2022) -
Zöldbanán liszt felhasználása sütőipari termékben
Szerző: Bódi Nikolett
Megjelent: (2021) -
Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben
Szerző: Torma Eszter
Megjelent: (2023) -
Útifűmaghéj és chiamagliszt felhasználása száraztészta termékben
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2023) -
Növényi italok felhasználási lehetőségei sütőipari termékben
Szerző: Pechinger Cintia Ivett
Megjelent: (2021)