Élesztők általi élelmiszerromlás fontosabb típusok, védekezési lehetőségek /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Surman Endre
További közreműködők: Takó Miklós (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/124332
LEADER 00735nta a2200193 i 4500
001 dipl124332
005 20220408104036.0
008 220408s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Surman Endre 
245 1 0 |a Élesztők általi élelmiszerromlás  |h [elektronikus dokumentum] :  |b fontosabb típusok, védekezési lehetőségek /  |c Endre Surman 
246 1 0 |a Yeast spoilage: major types and prevention  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
650 4 |a Biological sciences 
700 1 |a Takó Miklós  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124332/1/2021_surman_endre.pdf  |z Dokumentum-elérés