|
|
|
|
LEADER |
00735nta a2200193 i 4500 |
001 |
dipl124332 |
005 |
20220408104036.0 |
008 |
220408s2021 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Surman Endre
|
245 |
1 |
0 |
|a Élesztők általi élelmiszerromlás
|h [elektronikus dokumentum] :
|b fontosabb típusok, védekezési lehetőségek /
|c Endre Surman
|
246 |
1 |
0 |
|a Yeast spoilage: major types and prevention
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2021
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Natural sciences
|
650 |
|
4 |
|a Biological sciences
|
700 |
1 |
|
|a Takó Miklós
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124332/1/2021_surman_endre.pdf
|z Dokumentum-elérés
|