Nyúlkészítmény kifejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ökrös Viktória
További közreműködők: Zsarnóczay Gabriella (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127462
LEADER 00790nta a2200217 i 4500
001 dipl127462
005 20220815104552.0
008 220810s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Ökrös Viktória 
245 1 0 |a Nyúlkészítmény kifejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Viktória Ökrös 
246 1 0 |a Development of rabbit product  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 1 |a Zsarnóczay Gabriella  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127462/1/2021_okros_viktoria.pdf  |z Dokumentum-elérés