Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Márton Katalin
További közreműködők: Bakos Tibor Ernőné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127553
LEADER 00873nta a2200217 i 4500
001 dipl127553
005 20220816103656.0
008 220812s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Márton Katalin 
245 1 0 |a Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Katalin Márton 
246 1 0 |a Effect of heat treatment on the antioxidant content of blackcurrant juice  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 1 |a Bakos Tibor Ernőné  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127553/1/2021_marton_katalin.pdf  |z Dokumentum-elérés