Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására
Elmentve itt :
Szerző: | Márton Katalin |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tibor Ernőné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127553 |
Hasonló tételek
-
Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására
Szerző: Knap-Bela Lili
Megjelent: (2021) -
Csokoládémasszák és termékek antioxidáns tartalmának vizsgálata
Szerző: Jakab Tifani Regina
Megjelent: (2021) -
Zöldségfélék antioxidáns hatásának változása feldolgozáskor
Szerző: Gujás Veronika
Megjelent: (2021) -
A kávé néhány jellemzőjének változása a pörkölés hatására
Szerző: Horváth Luca Kamilla
Megjelent: (2021) -
Eltérő összetételű csokoládé modellrendszer viszkozitás, szemcseméret és antioxidáns tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Illyés Nikolett Szilvia
Megjelent: (2021)