Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Dobler Dorián |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127592 |
Hasonló tételek
-
Kézműves meggytartalmú sörök gyártása
Szerző: Bagi Brigitta
Megjelent: (2023) -
Különleges ízesítésű kézműves sörök gyártása
Szerző: Bakota Zalán
Megjelent: (2023) -
Kereskedelemben kapható India Pale Ale (IPA) típusú sörök összehasonlító elemzése
Szerző: Csuha Bálint Zsolt
Megjelent: (2021) -
Tisztított ivóvizek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Knódel Petra
Megjelent: (2021) -
Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása
Szerző: Gyovai Anna
Megjelent: (2021)