Aszkorbinsav mennyiségi meghatározása különböző fenyőfafajták hajtásaiban
Elmentve itt :
Szerző: | Búza Orsolya |
---|---|
További közreműködők: | Krisch Judit Éva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127657 |
Hasonló tételek
-
Különböző ízesítésű krékertermékek fejlesztése
Szerző: Vass Szabina Blanka
Megjelent: (2021) -
Különböző tészták fagyasztás utáni szerkezetének vizsgálata
Szerző: Bozsányi Gina
Megjelent: (2021) -
Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2021) -
Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása
Szerző: Egri Laura
Megjelent: (2021) -
Különböző szarvasmarha fajtákból készült szárazáruk összehasonlítása
Szerző: Pólya Dorina
Megjelent: (2021)