|
|
|
|
LEADER |
00884nta a2200217 i 4500 |
001 |
dipl127658 |
005 |
20220816103717.0 |
008 |
220812s2021 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Nagy Eszter
|
245 |
1 |
0 |
|a Természetes színezékek alkalmazásának lehetőségei panírozott termékek előállításában
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Eszter Nagy
|
246 |
1 |
0 |
|a Possibilities of using natural dyes in the production of breaded products
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2021
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food and beverages
|
650 |
|
4 |
|a Food and drink processing
|
700 |
2 |
|
|a Szepesi-Bencsik Dóra
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127658/1/2021_nagy_eszter.pdf
|z Dokumentum-elérés
|