Természetes színezékek alkalmazásának lehetőségei panírozott termékek előállításában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Nagy Eszter
További közreműködők: Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127658
LEADER 00884nta a2200217 i 4500
001 dipl127658
005 20220816103717.0
008 220812s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Nagy Eszter 
245 1 0 |a Természetes színezékek alkalmazásának lehetőségei panírozott termékek előállításában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Eszter Nagy 
246 1 0 |a Possibilities of using natural dyes in the production of breaded products  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127658/1/2021_nagy_eszter.pdf  |z Dokumentum-elérés