Kelt tészták készítése "növényi tejek" felhasználásával
Elmentve itt :
Szerző: | Árva Szabina |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135599 |
Hasonló tételek
-
A kereskedelmi forgalomban kapható növényi tejek zsírsavösszetételének változékonysága
Szerző: Frank Eszter Anita
Megjelent: (2022) -
Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása
Szerző: Egri Laura
Megjelent: (2021) -
Állati tejek és növényi tejhelyettesítők összehasonlítása beltartalmi vizsgálatok alapján
Szerző: Vasas Gábor
Megjelent: (2023) -
Növényi sajtanalógok készítése és vizsgálata
Szerző: Szűcs Krisztián
Megjelent: (2023) -
Száraztészta készítése folsavval dúsított tojás felhasználásával
Szerző: Herman Fruzsina
Megjelent: (2023)