A szentesi mezőgazdasági vállalkozások szerepe a biomassza előállításában
Elmentve itt :
Szerző: | Páger Krisztina |
---|---|
További közreműködők: | Tóth István Tibor (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140537 |
Hasonló tételek
-
A vendéglátóipari vállalkozások által működtetett önellenőrzési rendszerek hatása a készételek minőségére és biztonságára
Szerző: Antal Renáta
Megjelent: (2020) -
Természetes színezékek alkalmazásának lehetőségei panírozott termékek előállításában
Szerző: Nagy Eszter
Megjelent: (2021) -
Az idő szerepe és jelentősége egy nemzetközi divatcég ellátási láncában
Szerző: Tóth Krisztina
Megjelent: (2020) -
A fehérje szerepe a sportolók étrendjében
Szerző: Barta Máté
Megjelent: (2020) -
Az akvakultúra szerepe a lakosság fehérjeellátásában
Szerző: Veszelovszki Anita Erika
Megjelent: (2020)