Hajdinaliszt felhasználása szilárd fázisú fermentációban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Fabó Ferenc
További közreműködők: Krisch Judit Éva (Témavezető)
Takó Miklós (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142568
LEADER 00841nta a2200229 i 4500
001 dipl142568
005 20250401150326.0
008 241213s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Fabó Ferenc 
245 1 0 |a Hajdinaliszt felhasználása szilárd fázisú fermentációban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ferenc Fabó 
246 1 0 |a Solid state fermentation of buckwheat flour  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food sciences 
700 0 1 |a Krisch Judit Éva  |e ths 
700 0 1 |a Takó Miklós  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142568/1/2023_fabo_ferenc.pdf  |z Dokumentum-elérés