Baromfihús (broiler) termelésszervezése, ökonómiai vizsgálata és értékelése
Elmentve itt :
Szerző: | Törőcsik István |
---|---|
További közreműködők: | Mónus Ottóné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1976
|
Kulcsszavak: | Baromfitenyésztés Üzemszervezés Termelésszervezés Ökonómia Közgazdasági elemzés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98149 |
Hasonló tételek
-
Baromfihús (broiler) termelés szervezése, ökonómiai vizsgálata és értékelése a szentesi "Termál" Mgtsz-ben
Szerző: Gábor László
Megjelent: (1982) -
Baromfihús termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése a battonyai "Petőfi" Mg. Termelőszövetkezetben
Szerző: Kocsis Bálint
Megjelent: (1974) -
Baromfihús-termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése az érsekvadkerti Magyar-Csehszlovák Barátság Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben
Szerző: Fábián István
Megjelent: (1974) -
Terményszárítás műszaki ökonómiai vizsgálata
Szerző: Báthori István
Megjelent: (1988) -
Sertéságazat ökonómiai elemzése, értékelése
Szerző: Puskás Károly
Megjelent: (1988)