Enzymatic modification of buffalo`s and cow`s milk proteins

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hussein Samy Abd-El Rahman
További közreműködők: Hajós Gyöngyi (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 1994
Kulcsszavak:Kémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/4666
LEADER 00724nta a2200205 i 4500
001 dokt4666
005 20220426115830.0
008 220426s1994 hu om 0|| eng d
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Hussein Samy Abd-El Rahman 
245 1 0 |a Enzymatic modification of buffalo`s and cow`s milk proteins  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Hussein Samy Abd-El Rahman 
260 |c 1994 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a biológiai tudományok 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
695 |a Kémia 
700 1 |a Hajós Gyöngyi  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4666/1/1994_samy_abd-el_rahman_hussein.pdf  |z Dokumentum-elérés